OD KUPOVINE STANA DO POSLOVNIH OBAVEZA Poznate dame nam otkrile po čemu će pamtiti 2021. godinu

Foto: Instagram

Godinu koju smo upravo ispratili pamtit ćemo po mnogo čemu. A kada je riječ o zvjezdanom nebu u Hrvatskoj, bilo je tu svega – razvoda i prekida nekih od najdugovječnijih domaćih parova, rađanja ljubavi među potpuno neočekivanim akterima, ali i brojnih beba koji su svojim dolaskom uveličali 2021. godinu svojim poznatim roditeljima. Ukratko, bilo je smijeha, suza, šokova i sve to u krug tijekom posljednjih 12 mjeseci. A po čemu će prošlu godinu pamtiti Mirna Maras Batinić, Uršula Tolj, Pamela Ramljak, Sonja Kovač i Zsa Zsa, otkrile su samo za Zagreb.info.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

˝2021. godina je sve u svemu bila dobra. Svi smo na broju i zdravi, a to je najvažnije… Pamtit ću ju po lijepim druženjima s dragim ljudima, a sve što nije bilo tako lijepo, ostavljam negdje sa strane. Samo lijepo želim nositi sa sobom kao uspomenu na ovu godinu˝, rekla nam je 42-godišnja televizijska voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uršula Tolj (@ursulatolj)

Za HRT-ovu voditeljicu i urednicu, 48-godišnju Uršulu Tolj, kako nam je pojasnila, prva polovica 2021. godine ostat će upamćena po poslovnim projektima, dok su drugu polovicu ipak obilježila obiteljska događanja. ˝Godina 2021. je bila drukčija! Nastojali smo se vratiti u stari ritam, othrvati pandemiji i ograničenjima, a uspjeli smo tek djelomično. Prvu polovicu godine zasigurno ću pamtiti po ‘Dori’ u koroni, u lockdownu, koju sam i uređivala i bila voditeljica projekta. Pamtit ću je i po Eurosongu na kojem smo ostavili trag i napravili da se o Hrvatskoj pričalo… Pamtit ću je i naravno po tome što je sve uslijedilo nakon Eurosonga, ali od lipnja su mi puno bitnije bile neke obiteljske situacije od onih poslovnih˝, zaključila je Uršula.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Pjevačica Pamela Ramljak, koja je u 2020. godini na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerkicu Mariu, za 2021. godinu kratko nam je rekla: ˝Pamtit ću je po povratku na posao˝. A velika promjena dogodila se i u životu influencerice Sonje Kovač. Naime, 37-godišnjakinja prošle je godine ostvarila dugogodišnji san i s partnerom Goranom postala ponosna vlasnica stana u Zagrebu. Upravo po tom događaju, kako nam je pojasnila, njoj će ostati upamćena 2021. godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Za kraj, 27-godišnja pjevačica Zsa Zsa, otkrila nam je kako je za nju prethodna godina ostala upamćena po brojnim poslovnim projektima. ˝Pamtit ću je po tome što je bila jako jako radna. Nisam se uspjela snaći i imati vremena za sebe, bila je dosta turbulentna! Ali, sve ćemo to zaokružiti na jedan pozitivan način, hvala Bogu, nakon one prethodne gdje nigdje nismo išli, ova je napokon dala neke nove prilike i otvorila su se neka nova vrata˝, kazala nam je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)


Komentari