OČI PUNE SUZA PRED POROĐAJ! Leona Paraminski rodit će u istoj bolnici kao Meghan Markle, a ne skriva kako se zbog svega osjeća

Foto: Instagram

Domaća glumica s američkom adresom, 41-godišnja Leona Paraminski, trenutno se nalazi u slatkom iščekivanju. Naime, njoj i suprugu Tinu Komljenoviću, s kojim živi u Santa Barbari, uskoro stiže – prvo dijete. Pripreme za dolazak bebe zato su u punom jeku, a Leona je sada otkrila kako se osjeća nešto manje od mjesec dana prije dolaska bebe.

Zvijezda brojnih serija proširiti obitelj htjela je još od 2012. godine, kada je Tinu izrekla sudbonosno “da”, ali to im nije išlo za rukom prirodnim putem, zbog čega se odlučila za medicinski potpomognutu oplodnju. Leona i Tin roditelji bi trebali postati oko njezinog 42. rođendana, 22. kolovoza.

“Mene u trudnoći stalno obuzimaju neke emocije… Poludim od smijeha i na sve se smijem. Veselimo se trećem članu obitelji”, otkrila je Leona za Story ne skrivavši suze zbog emocija.
S obzirom na to da je njoj i suprugu dijete bilo najveća želja, glumica ne krije svoju sreću, ali i uzbuđenje. “Sad sam u nekoj drugoj fazi, lijepo je kad imaš partnera s kojim je sve lakše”, govori Leona. Ime za bebu, dodaje, još nisu odabrali, dok spol ne žele javno otkriti.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ipak, Leona je otkrila jednu zanimljivost. Naime, njihov će nasljednik ili nasljednica na svijet stići u istoj bolnici u kojoj je nedavno svoju djevojčicu rodila Meghan Markle, bivša vojvotkinja od Sussexa. Riječ je o bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u Californiji.

Podsjetimo, Leona i Tin upoznali su se prije 18 godina, a nedugo nakon toga postali su nerazdvojni. Par se prije sedam godina odlučio preseliti u Ameriku gdje su 10. svibnja 2012. godine, na egzotičnim Karibima, izrekli i sudbonosno “da”.


Komentari