‘OČAJNO MI FALIŠ’ Severina dala važnu vijest, pratitelji ‘zoomirali’ fotku ne bi li otkrili nešto više!

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Severina je putem svog Instagram profila obavijestila svoje pratitelje kako je opet u studiju, te priprema nove pjesme, što je posebno razveselilo brojne pratitelje, koji očito ne mogu dočekati izlazak novog hita!

Osim što su joj pisali kako im nedostaju njeni koncerti, ali i ona, pa joj je tako jedan pratitelj napisao: ‘Očajno mi fališ’, mnogi su pisali kako jedva čekaju novu pjesmu, a među njima i poznati radijski voditelj Dalibor Petko.

U moru brojnih pozitivnih komentara, samo jedan iskače. Prilično je neobičan , pomalo zastrašujuć, a sudeći po svim drugim komentarima i nepotreban. Uz to pratitelji su primijetili i komentirali da joj se vratio stari manager, što su itekako pozdravili.

”Seve sretno i ne zaboravi nema spasa bez kriza jer smo ga svi zaslužili”, napisala je jedna pratiteljica, dok su svi ostali dijelili lijepe pozitivne komentare, a ponajviše one koji se odnose na njenu majicu, zbog čega su pisali ”Severina=Madonna”.

”[BACK TO MONO] Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone. Pa sam išla malo do studija probat kako mi leže neke od pjesama. I leže mi… Jedva sam (do)čekala, aaa vi?”, napisala je Seve.

Severina je na fotografiji držala i tekst nove pjesme, što je brojne pratitelje potaknulo da pokušaju ”zoomirati” fotografiju, ne bi li uhvatili koju riječ, no tko god je pokušao nije uspio, jer se Seve poslužila malim trikom, zbog čega nije bilo moguće vidjeti ni slovo.

‘Madame x’ 14. je studijski album kraljice popa Madonne.

2017. godine dogodila se prekretnica u njenom životu, kada se zbog nogometne karijere sina Davida preselila u Portugal.

Novo prebivalište, život okružen lokalnom glazbom i apokaliptičnim vijestima Madonnu je natjeraoda ponovno počne promišljati o svome radu i tako nastaje “Madame X” – nastavak “Musica” i “American Lifea”.


Komentari