‘OBUCI, PRESVUCI, NAHRANI’ Dok se Ella Dvornik slika u toplesu, njezina majka Danijela žali se na brige oko čuvanja djece

Danijela Dvornik (Foto: Instagram)

Danijela Dvornik (55), majka najpoznatije influnecerice Elle Dvornik, pokazala se kao izvrstan ‘baka servis’ i nije joj problem uskočiti svojoj kćeri i njezinom suprugu Charlesu pričuvati njihove mezimice Balie Dee i Lumi Wren. Tako je i ovoga puta  preuzela brigu nad djecom pa se na Instagramu požalila na brojne obaveze oko unučica.

“Cijeli dan sam u pogonu. Doručak, parkić, plaža i kupanje, ručak, spavanje pa opet šetnja i igranje, večera i spavanac. U međuvremenu 1000 puta ‘baka, baka’. Obuci, presvuci, nahrani… Ali uspijevam sve. Doduše ne mogu s nikim ulaziti u misaone razgovore, niti slušati… Mozak mi uskuhao. Ali bez obzira na sve, uživam u njihovom uživanju”, napisala je Danijela u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

‘S babama je najbolje’, ‘Baka za pamćenje’, ‘Predivne sve tri’, ‘Divim Vam se’, poručili su joj pratitelji.

Podsjećamo, Ella trenutno uživa na odmoru pa je nedavno objavila fotografiju iz jacuzzija na kojoj sa svojom prijateljicom TikTokericom Mirtom Miller pozira u toplesu.

Ellin suprug Charles, također, nije u mogućnosti biti u prisustvu svojih kćeri jer je u Londonu shvatio da je pokraden te se trenutno ne može vratiti u Istru gdje živi sa svojom obitelji.


Komentari