OBRAČUNALA SE S HEJTERIMA! Kći Vesne Škare-Ožbolt odbrusila ženi koja je prozvala njezinu majku

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nova gošća u “Nedjeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića bit će Vesna Škare-Ožbolt. Nisu svi gledatelji bili zadovoljni tim izborom, a svoje nezadovoljstvo iskazali su na Facebooku.

“Hakirala nas Vesna Škare-Ožbolt, družimo se u nedjelju”, napisao je Stanković na Facebook stranici emisije. Izbor gošće nije zadovoljio sve gledatelje. Neki su je proglasili nezanimljivom, a neki su je prozvali zbog toga što se nakon poroda brzo vratila na posao.

“Pamtim da se Vesnica desetak dana nakon poroda vratila na posao dok je bila uz pok. predsjednika Tuđmana… Osoba koja ne cijeni svoje dijete, svoje zdravlje, svoju obitelj…nego ‘trči’ na posao da joj ne ‘izmaknu’ stolac ne ulijeva mi ni mrvicu povjerenja da bi štitila interese moje obitelji i moje“, napisala je jedna gledateljica.

U obranu svoje majke stala je 28-godišnja Valentina Ožbolt.

“Poštovana gospođo, ja sam kćer Vesne Škare Ožbolt i zahvaljujem Vam na brizi. Moram vam reći da mislim da smo moj brat Tin i ja ispali i više nego dobro tako da nema brige. Lijep pozdrav i svako dobro Vam želim”, napisala je Valentina, inače arhitektica.

Vesna Škare-Ožbolt najavila je kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba. Prije nekoliko dana našla se na meti kritika jer je njezin Program za razvoj Zagreba navodno plagiran od MOST-a. Škare-Ožbolt je rekla da je program u potpunosti originalno djelo, a kopirane dijelove su na stranicu navodno umetnuli hakeri.


Komentari