OBJAVLJEN NOVI VIDEOSPOT POPULARNE BOŽIĆNE PJESME: Čak šest poznatih glazbenika sudjelovalo u projektu

Foto: PR

Objavljen je videospot za novu božićnu pjesmu “Božić nas raduje” čiji su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić. Pjesmu “Božić nas raduje” izvodi šest popularnih hrvatskih glazbenih imena okupljenih za tu božićnu pjesmu pod imenom Božićnih 6, a oni su Zdenka Kovačiček (glazbena diva Zdenka Kovačiček, koja je ove godine nagrađena Porinom za životo djelo), Gelato Sisters (trio koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit), Pamela Ramljak (članica nekadašnjeg sastava Feminnem, čija je članica bila i Neda Parmać, a danas su obje uspješne pjevačice i u samostalnim glazbenim vodama), Minea (poznata pjevačica, a zadnjih godina i poznato voditeljsko lice s TV ekrana), Goran Bošković (frontmen nagrađivanog i popularnog benda Fluentes),i David Danijel (mladi pjevač iz Opatije poznat po suradnjama s Lidijom Percan, Radojkom Šverkom i dr. velikim imenima hrvatske glazbe, a ove se godine pridružio i ekipi pjevača popularne glazbene TV emisije A strana).

Redatelj video spota je Max Hozić koji je ovim povodom otkrio detalje snimanja cijelog projekta.

„Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu. A točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića. Imali smo prekrasan prostor za snimanje u prodajnom centru JYSK, a nije ni odmoglo to što smo si podizali raspoloženje slasticama Vilma i AurA teraninom te stvorili pravu domaću atmosferu.“

„Volim suradnje, rado sam se odazvala sudjelovati u ovoj veseloj nježnoj božićnoj poruci. Vesela, lepršava ekipa slatkih djevojčica i dvojice zgodnih momaka dali su mi svježu energiju u ova tmurna vremena i nadam se da ćemo i publici donijeti malo veselja, pozitive i blagdansko raspoloženje“, rekla je Zdenka Kovačiček.

„S Alenom i Ivanom trebala sam surađivati i na njihovoj prošlogodišnjoj božićnoj pjesmi Božić povezuje, ali zbog problema s glasnicama u vrijeme snimanja nažalost nisam mogla, zato me njihov poziv za sudjelovanje u pjesmi Božić nas raduje razveselio i odmah sam pristala“, priznala je Minea. 

„Božić je blagdan koji uvijek svi iščekujemo, a božićne su pjesme nešto čega se ne mogu naslušati tako da sam s guštom otpjevala ovu božićnu himnu. Na setu sam se uz svoje seke družila s kolegicama koje uvijek rado vidim, a netko s kim uvijek imam tema je, naravno, Pamela tako da je gušt tim bio veći“, izjavila je Neda Parmać.

Foto: PR

„Na snimanju je bilo prezabavno, toliko smo se smijali da je to već bila luda kuća, pogotovo kad smo snimali neke ubrzane scene koje su izgledale komično, a ekipa koja se okupila nije mogla biti bolja. O pjesmi također mogu reći samo sve najbolje: prava božićna pjesma s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom“, dodala je Pamela Ramljak.

Foto: PR

“Jako mi je drago što smo i ove godine objavili jednu novu božićnu pjesmu. Nakon Barbare Dautović i pjesme “Pamtim Božić naš” od prije nekoliko godina te prošlogodišnje pjesme “Božić povezuje” u izvedbi Božićnih 16 (Zorica Kondža, Marko Kutlić, Bojan Jambrošić, Nikolina Tomljanović, Igor Drvenkar, Mario Roth, Max Hozić, Alen Đuras, Neda Parmać, Sabrina Hebiri, Azzurro, Nina Kraljić, Mihael Bogčev, Marko Vukes, Kristina Boban i Mateo Mikulić) želim se iskreno zahvaliti i ovogodišnjim sjajnim izvođačima pod zajedničkim imenom Božićnih 6, koji su pjesmu oplemenili svojom vrhunskom izvedbom. Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca i domova ljudi te svima uljepšati blagdane u ovim čudnim vremenima”, otkrio je Ivan Mikulić, autor glazbe i aranžmana pjesme.

Foto: PR


Komentari