‘Objavila je moje gole fotografije, a naša djeca su se igrala zajedno’ Severina napala bivšu prijateljicu

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pjevačica Severina Kojić, povodom kampanje “Hejt, Sloveni” gostovala je u emisiji “150 minuta” na Televiziji Prva. U fokusu emisije je trebala biti kampanja protiv govora mržnje kao i prigodni video koji je u sklopu inicijative snimila s Hristinom Popović i Goranom Bogdanom, no svu pažnju ukrala je druga tema.

U jednom trenutku, Splićanka je počela pričati o neugodnosti s Televizijom Prva zbog njihove voditeljice Jovane Joksimović.

“Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno”, izjavila je Severina i dodala da se s Jovanom od tada nije čula.

Tomislav Kristo / CROPIX

Podsjetimo, radi se o fotografijama iz 2018. godine koje su procurile u javnost, a voditeljica Jovana Joksimović je taj skandal tada komentirala zajedno sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Severina joj je očigledno zamjerila, jer je mislila da joj je Jovana prijateljica. Supružnici Joksimović bili su i na vjenčanju Severine i Igora Kojića u Beogradu 2015. godine, a nakon toga su podijelili i nekoliko zajedničkih fotografija iz Šibenika.

Zašto su odnosi zahladili, pa je Jovana odlučila javno komentirati Severinine gole fotografije zna samo ona, jer voditeljica o cijeloj situaciji mudro šuto.

 Ovo nije prvi put da su Severinine intimne fotografije procurile u javnost. Prije 17 godine njezin privatni video je bio dostupan baš svima, a nedavno je i komentirala taj skandal.

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe van. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju tu nesretnu snimku s broda“, kazala je Severina.


Komentari