‘OBEZGLAVLJENI’ TATA: Stanković pozirao s obitelji pa poručio: ‘Rekli su mi da ne radim djecu u pedesetoj’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Voditelj emisije “Nedjeljom u 2”, 51-godišnji Aleksandar Stanković nasmijao je mnogobrojne pratitelje na svom Facebook profilu s najnovijom fotografijom s godišnjeg odmora. Naime, iako “škrt” kada je riječ o privatnom životu, HRT-ovac je s obožavateljima odlučio podijeliti trenutak zabilježen kamerom fotoaparata, a s kojim su se, sudeći prema reakcijama u komentarima, poistovjetili mnogi.

“Još mi je stari dobri Joško Paladino govorio: “Saša, ne radi djecu u pedesetoj”. Ali ne, ja moram po svom”, stoji u opisu fotografije na kojoj “obezglavljeni” voditelj pozira u društvu supruge Željke i sina Maka. Urnebesna obiteljska fotografija ubrzo je skupila mnoštvo komentara. “Ne znam je li imaš bolju fotografiju”, “kaže Radman da nas prirodna funkcija i potrebe potomstva održavaju mladima i zdravima. Dakle imaš dobru perspektivu”, “poznato mi odnekud”, samo su neki od.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Inače, osim sina Maka, Aleksandar i Željka imaju i kći. Njihova ljubavna priča započela je prije 15 godina, a četiri godine poslije rodila im se kći Una. Tek kad su malenoj bile tri godine, par se odlučio vjenčati i to tijekom ljetovanja u Dubrovniku.


Komentari