O OVOME SVI PRIČAJU: Nije promaklo ni stručnom oku i britkom jeziku Nevena Ciganovića

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Poduzetnik Mate Rimac i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić u subotu su se i crkveno vjenčali u rodnom im Livnu. Iako su mladenci uzvanike zamolili da fotografije sa slavlja ne objavljuju na društvenim mrežama, oni nisu mogli odoljeti, pa su u javnost ipak ‘procurili’ detalji ljihovog posebnog dana. Pažnju su privukli i outfiti mladenaca, a prokomentirao ih je i Neven Ciganović.

Mate je pred oltar stao u kariranom odijelu i ležernijim bijelim tenisicama. Mnogima se, barem ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, njegova kombinacija i nije baš svidjela. Među njima je i Cigi.

“Moram priznati da od njega nisam puno više ni očekivao s obzirom na to da sam čuo da su im na svadbi svirali Bajaga i Zabranjeno Pušenje, tako da ovaj kao neki urbani outfit uz tenisice me nije nimalo iznenadio”, rekao je modni kritičar i društveni kroničar za 24 sata.

Međutim, iako je Mate izabrao ležerniju kombinaciju, Katarina se odlučila za nešto elegantniji outfit i iznenadila čak i Ciganovića.

Ona je za splitsko vjenčanje izabrala bijeli kombinezon, a ovog je puta odjenula u raskošnu bijelu haljinu po koju je navodno išla u Milano.

“Njegova me supruga ugodno iznenadila odabirom romantične vintage pamučne vjenčanice u boho stilu koje podsjećaju na one što su se nosile s kraja 70-ih i početkom 80-ih za koju mogu reći da mi je jedna od ljepših koje sam vidio kad su ove ljetne ženidbe u pitanju”, smatra Ciganović.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

U rukama je Katarina držala veliki raskošni cvjetni buket, a dugu crnu kosu je raspustila u kovrče. “Raspuštena valovita kosa se odlično uklopila uz tu romantičnu rapsodiju, kao i ovaj prekrasan ‘buketić’ koji, nadam se, nije prebacivala preko sebe jer je njime mogla nekog dobro ozlijediti”, našalio se Cigi kojega je Katarina svojim outfitima ugodno iznenadila.

Za prvi ples Katarina je izabrala nešto ležerniju kombinaciju kako bi mogla lakše plesati. Zamijenila je vjenčanicu haljinom do koljena, a potpetice tenisicama.

“Poslije se mladenka obukla u nešto ležerniju varijantu u stilu 60-ih, također sa starkama na nogama kako bi nesmetano mogla ‘tancati’ uz zvuke žestokog rock’n rolla”, zaključio je Neven koji je zadovoljan i drugim outfitom ove mladenke.

Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari