O NJEMU DANAS GOVORE SVI: Srednjoškolac posramio ‘lovca’ i odnio sto tisuća kuna! (VIDEO)

Screenshot HRT

Izraz lica Deana Kotige govori sve.

U jučerašnjem kvizu Potjera svjedočili smo kvizaškom fenomenu. Naime, srednjoškolac iz Slavonskog Broda, Luka Vidović (18), uništio je iskusnog znalaca i ‘lovca’ Deana Kotigu. U svega dvije minute, koliko traje zadnja ‘potjera’, Luka je odgovorio točno na čak 16 pitanja i time postao najmlađi finalist do sada. Zanimljivo je kako je inače samouvjereni Dean Kotiga ostao na siromašnih devet pogođenih pitanja.

Luka, inače učenik klasične gimnazije, je svojim svestranim znanjem osvojio sto tiusća kuna, a uspio je napraviti ono što je do sada pošlo za rukom samo jednoj ekipi, a to je odgovoriti točno na 16 pitanja, a oni su tada osvojili 250 tisuća kuna. Nije mu nedostajalo ni hraborsti jer je u prvom dijelu natjecanja od tri svote uzeo onu najveću i na koncu je uhvatio.

Nedvojbeno je kako smo dobili veliku buduću kvizašku zvijezdu, što je odmah primijetio i voditelj Tarik Filipović. “Kako ćeš se sad obraniti od cura u Slavonskom Brodu”, pitao ga je voditelj Tarik Filipović, a mladić je samo “kulerski” slegnuo ramenima. No, njegova zahvala bila je uistinu urnebesna, na koncu je zahvalio Deanu Kotigi što nije bio dovoljno brz, a lovčev izraz lica i kiseo osmjeh govorio je sve.

Screenshot HRT
Screenshot HRT

Cijelu emisiji možete pogledati ovdje.

Komentari