Novu sezonu Green Gold Cluba otvara tamburaški sastav Dyaco!

Facebook/Green Gold Club

Green Gold Club ove jeseni otvara svoja vrata u jednom sasvim novom ruhu. Očekujte potpuno preuređeni interijer, najnoviji glazbeni program i party poslastice koje će vas sigurno ostaviti bez daha!

U četvrtak 3. rujna počinje nova sezona u omiljenoj zagrebačkoj party destinaciji, a na novoj pozornici prvi će zasvirati tamburaški sastav Dyaco. Ovaj sastav krasi zajednička ljubav prema glazbenoj umjetnosti kojoj je sedmero glazbenika u potpunosti predano i posvećeno. Od samih početaka, sastav njeguje ljubav prema tradicionalnoj tamburaškoj glazbi u koju su uveli moderan zvuk. Ne povodeći se za trenutnim glazbenim pomodnostima, slijedili su svoj put i kroz godine neumornog rada, razvili prepoznatljiv stil u spoju tradicionalnih i urbanih ritmova, što ih je dovelo u sam vrh tamburaške glazbe.

Nezaboravni vikend otvorenja nastavlja se u petak, 4. rujna uz glazbu uživo te najpoznatije strane i domaće glazbene hitove, a subotnja večer, 5. rujna rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe koje će bez sumnje oduševiti performans najtalentiranijih svjetskih glazbenika i plesnih umjetnika zabavnog programa Taste of Ibiza.

Najuzbudljivije bit će 11. rujna kada vas očekuje vesela glazbena večer uz koncert grupe Colonia. Povodom otvorenja, Green Gold Club sve posjetitelje nagrađuje besplatnim ulazom na partije i koncerte.


Komentari