NOVOPEČENI MLADENCI: Tin Jedvaj i Dina Dragija podijelili ekskluzivne fotke s raskošnog vjenčanja

Tin Jedvaj i Dina Dragija ((Foto: Instagram / Tin Jedvaj)

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka, Dina Dragija, vjenčali su se prije nešto više od tjedan dana u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu. Novopečeni supružnici su sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelili nekoliko dosad neviđenih fotografija s vjenčanja.

“Službeno moj ride or die”, napisali su u opisu fotki.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

Prvi ples su zaplesali su na baladu Eda Sheerana ‘Perfect’, dok im je u crkvi pjevala Jelena Žnidarić Zsa Zsa. Za sjajnu zabavu u svadbenoj sali bili su zaduženi Saša Matić i grupa Lexington.

Posebno je raskošna bila divovska torta na sedam katova, koja je bila ukrašena ružama.

torta (Foto: Insta story/Dina Dragija)

Podsjetimo, Tin Jedvaj je prve nogometne korake napravio u zagrebačkom Dinamu, da bi nakon samo 13 službenih utakmica za Modre potpisao za talijanskog velikana Romu. Vrijednost transfera bila je čak 6 milijuna eura, što je u to vrijeme bila ‘masna lova’ za nepunog 18-godišnjaka.

Nažalost, Jedvaj se nije naigrao u ‘Vječnom gradu’, pa je poslan na posudbu u Bayer iz Leverkusena. Ubrzo su ga ‘Apotekari’ otkupili, a za Bayer je u šest sezona odigrao 109 utakmica i zabio pet golova. Jednu je sezonu proveo na posudbi u Augsburgu, a onda je 2021. otišao put Rusije, potpisavši za Lokomotiv, čiji je i danas član.

Bio je dio ‘Vatrene škvadre’ na Europskom prvenstvu 2016., gdje je nastupio u onoj čuvenoj utakmici protiv Španjolske, da bi dvije godine kasnije osvojio svjetsko srebro u državi u kojoj danas zarađuje kruh. Tada je nastupio u meču s Islandom.

Komentari