Novo staro lice: Na RTL Direkt vraća se Ivan Skorin

Ivan Skorin, dugogodišnji televizijski novinar i urednik, priključuje se informativnom timu RTL-a na mjestu urednika i reportera emisije „RTL Direkt“.

Riječ je o povratku na RTL, gdje je radio od 2013. do kraja 2017., nakon čega je prešao na N1.

„Tko god je radio na RTL-u, zna koliko je tu super atmosfera tako da mogu reći da mi je RTL na neki način uvijek u srcu. Pratio sam rad informativnog programa u posljednje dvije godine i sviđa mi se kako rade, iako moram zahvaliti N1 na svemu naučenom u proteklom periodu. No s obzirom na tip vijesti kao i način na koje ih donosi ekipa „RTL Direkta“, smatram da moje kvalitete tu mogu doći do punog izražaja. Vjerujem da sam spreman za tu vrstu izazova i potrudit ću se dati sve od sebe jer je „Direkt“ definitivno informativna emisija o kojoj se najviše priča“, poručuje Skorin.

Svoju novinarsku karijeru započeo je 2007. godine, nakon završetka Fakulteta političkih znanosti te usavršavanja na Kent State Universityju u Ohiju. Tijekom svog novinarskog rada pratio je razne teme, od crne kronike do pravosuđa i politike.

Uz novinarstvo, Skorin se bavi i filmskim scenarijima, a njegov dokumentarac o prvim danima izbjegličke krize u Hrvatskoj 2016. godine Hrvatsko novinarsko društvo nagradilo je u kategoriji najboljeg snimateljskog rada.


Komentari