Novo u Mysterionu: Med2Contour ili najbolja alternativa liposukciji

Despositphotos

Zamislite da postoji uređaj s kojim možete topiti masne naslage u pauzi za ručak? Jedinstveni uređaj koji vam to i omogućuje zove Med2Contour i trenutno je jedini uređaj koji daje dugotrajne rezultate. Ako ste se ove godine natjerale na vježbu onda će Med2Contour biti samo točka na i vašoj formi jer će “usisati“ sve naslage masnoće koje su vam ostale.

Ali ako redovito ne vježbate, onda je ovaj uređaj baš kao stvoren za vas. Zašto? Mnogi tvrde da ovaj tretman može zamijeniti liposukciju, a to su dobre vijesti za svakog klijenta. Odlazak pod nož je ipak odlazak pod nož, a za to nije spreman baš svatko. Niti to može platiti. Tu nastupa tretman s kojim možete smanjiti obujam za 2,5 cm samo jednim dolaskom. Osim što je učinkovit, ovaj tretman je siguran, a to potvrđuje i odobrenje za izlazak na tržište koje je izdala jedna od najstrožih agencija na svijetu – FDA.

Što ovaj uređaj čini posebnim?

Med2Contour je prvi uređaj na svijetu koji ima integriranu sondu za limfnu masažu, a zahvaljujući specijalnoj tehnologiji postiže mnogo veću dubinu tretiranja i prodiranja u tkivo e omogućava najveći stupanj sigurnosti za razliku od ostalih uređaja na tržištu. Kombiniranje dvije različite ultrazvučne frekvencije djeluje na područje bez oštećenja tkiva te rješava lokalne masne naslage i tvrdokorni celulit.

Od čega se sastoji tretman?

Za vrijeme tretmana tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma fiksiraju u aplikator između dvije ultrazvučne glave i zajedničkim djelovanje dovode do stvaranja plinskih mjehurića u tkivu. Na njih se djelovanje ultrazvuka odvija u dvije faze: faza dekompresije i faza kompresije. Za vrijeme dekompresije plinski mjehurići postaju sve veći, a u fazi kompresije oni se smanjuju sve dok ne implodiraju. Ovaj ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica te se one uništavaju i apsorbiraju preko limfnih i krvnih žila te transportiraju kroz jetru.

Što se sve može tretirati?

• Lokalizirano masno tkivo
• Tvrdokorni celulit
• Jahaće hlače
• Trbuh
• Stražnjica
• Bokovi
• Ruke

Zašto odabrati Med2Contour tretman?

Ovaj tretman je ugodan i klijenti ga opisuju kao vruću dubinsku masažu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i što je najvažnije oni su trajni, ali samo u slučaju ako se klijent pridržava načina života u skladu s dobivenim rezultatima. Uređaj Med2Contour je prvi uređaj koji je alternativa operativnoj liposukciji.

Travanj bi mogao biti “last call“ ako do ljeta želite biti u top formi i sada je pravo vrijeme da se trgnete i prihvatite taj izazov. Mi imamo sve što vam treba.

Autorica: Monika Antunović Kundih

Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Microblading ili japansku metodu iscrtavanja obrva Monika usavršila je 2015. godine u Beču te postala edukator, a iste godine izučila je i Lash Perfect ekstenziju trepavica i obrva u Londonu. Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. godine, a četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje koji je
nadograđivala na naprednim tečajevima.

Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.


Komentari