NOVO ISPADANJE IZ BIG BROTHERA: Neno Pavinčić je drugi natjecatelj koji je napustio kuću

Screenshot

Jedva je dočekao izlazak iz kuće.

Otkad je Big Brother povjerio Neni Pavinčiću tajnu misiju da ako njegov viralni video #dajmodavodi prikupi više od deset tisuća pregleda, on može napustiti Kuću i postati voditelj Big Brothera, stvari su se počele događati u korist Nene!

Naime, u samo nekoliko sati njegov video #dajmodavodi prikupio je više od 10 tisuća pregleda te mu se tako ostvarila želja da napusti BB kuću – što je i učinio. Svoje veselje Neno je zabilježio i kratkim videom #nenovodi, u kojem je rekao da zahvaljuje gledateljima na deset tisuća lajkova zbog kojih je konačno slobodan, a u kakvoj će ga ulozi gledatelji vidjeti, saznat će se vrlo brzo.

Prisjetimo se, Big Brother je, umjesto glazbenog viralnog videa, koji su stanari snimili misleći da će im to osigurati dobivanje tople vode u Kući, odlučio objaviti drugačiji video pod nazivom #dajmodavodi aludirajući tada na Neninu želju da postane voditelj Big Brothera. Ukoliko bi video #dajmodavodi postigao preko 10 tisuća pregleda, Big Brother bi stanarima omogućio dobivanje tople vode u kući i omogućio Neni da izađe iz Kuće te postane voditelj Big Brothera.

Koja će biti Nenina uloga sada kada je izašao ‘na slobodu’, gledatelji će saznati uskoro.


Komentari