Novinarka napravila eksperiment: Registrirala se na webcam stranici BongaCams i zaradila 800 eura

Foto: Promo

Tijekom pandemije koronavirusa na internetu su se pojavile brojne informacije o alternativnim načinima zarade. Počeli smo se pitati koje suvremene mogućnosti možemo ponuditi i koje su opcije vrijedne pažnje.

Posebno nas je privukla sfera web kamera, i posvetili smo se provjeri činjenice zarađuju li tisuće djevojaka zbilja mnogo na web stranicama za odrasle.

Za početak smo razgovarali s nekoliko webcam-modela koji imaju profile na društvenim mrežama. Ispostavilo se da mnoge od njih rade u paru sa svojim muževima ili partnerima, a neke od njih se snimaju uživo sa svojim djevojkama. Odlučili smo malo pobliže istražiti svijet web kamera i vidjeti kako sve to funkcionira iznutra.

Stoga se jedna novinarka registrirala na BongaCams, webcam stranici koja je na 36. mjestu svih svjetskih stranica prema ljestvici Alexa. Na posebnoj stranici BongaCams nalaze se informacije o zaradi koju je djevojka zaradila proteklog mjeseca. Evo snimke zaslone za primjer.

Cijeli proces prijave je trajao oko 10 minuta, a sat i pol kasnije je njezina prijava odobrena. Novinarka je odlučila odmah ići online. Snimala se uživo isključivo u kupaćem kostimu, bez svlačenja, te je komunicirala s korisnicima samo o uobičajenim temama. Radeći samo po nekoliko sati, uspjela je zaraditi 800 eura u nekoliko dana! Moramo priznati da nitko nije očekivao takav rezultat!

Foto: Promo

Uz to, novinarka je razgovarala s više webcam modela na stranici – jednom djevojkom i jednim parom koji već neko vrijeme rade na BongaCams. Potvrdili su da se iz vlastitog doma i samo komunicirajući s korisnicima, može pristojno zaraditi. Nije obvezno izgledati poput modela ni poznavati posebne trikove.

Nakon samo nekoliko dana rada na BongaCams, novinarka je shvatila da webcam stranice imaju jako dobre uvjete za zaradu. S mogućnosti rada od doma i online u bilo kojem trenutku, web kamera se zasigurno može nazvati najpristupačnijim izvorom primanja.


Komentari