Novi šok za Severinu: Centar za socijalnu skrb protiv nje digao kaznenu prijavu

press

Dok Severina Kojić (47) u Monte Carlu reklamira naočale i poručuje: “Uvijek gledajte na svijetlu stranu života” te atraktivnim fotografijama poručuje: “Nikad ne treba odustati”, Centar za socijalnu skrb protiv nje diže kaznenu prijavu.

U novoj godini očito su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalnu skrb podnosi kaznenu prijavu protiv gospođe Kojić. Od Centra je zatraženo pojašnjenje zbog čega su je prijavili, piše 24sata.

”U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi” poručili su iz Centra za socijalnu skrb.

“Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli” kazala je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Po presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo viđati dva puta tjedno po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i uskrsne blagdane.

Ujedno ocu sina mjesečno mora plaćati nešto više od 1200 kuna alimentacije, a oba roditelja trebaju raditi sve što je u interesu djeteta. Sud je u presudi jasno naznačio što joj je zamjerio i zbog čega je izgubila skrbništvo. Između ostaloga, stoji da je odbijala suradnju s institucijama, vrijeđala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog skrbnika, ali da je medijski eksponirala svoje dijete.


Komentari