NOVI SKANDAL: ‘Meni je Uršula Tolj u četiri oka rekla: Rotterdam mi nije interesantan, ja živim od Dore’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na nepravilnosti u glasanju na ovogodišnjoj Dori prvo se požalila drugoplasirana Nina Kraljić, a taman kada se njezina osobna drama okončala gašenjem svih društvenih mreža, požalio se otac slijepe natjecateljice Bernarde, koji tvrdi da je bilo još propusta u HRT-ovoj organizaciji.

Otac Željko rekao je za 24 sata kako je kćerkinoj menadžerici Silviji Blažević rečeno je da je njihov “stageing producent Marvin Dietmann na crnoj listi”.

“Odmah na početku razgovora rekao nam je kako ne sumnja u Albininu pobjedu jer je, kako kaže, mlada, talentirana i lijepa djevojka koja je zasluženo slavila u Opatiji”, kaže Željko i dodaje kako im se svidio Albinin nastup te da je njezin tim jako korektan.

No, dodao je kako se cijeli Bernardin tim uopće nije osjećao ugodno tijekom boravka u Opatiji. Prvo je kritizirao popularnu voditeljicu Uršulu Tolj koja je, kako navodi, stajala metar od njih, a nije ni pozdravila.

“Profesionalna kultura je da nekog pitaš: ‘Kako si?’, zar ne?”, tvrdi Bernardin otac.

Iako nije ogorčen što mu kćer ne ide na Eurosong, u medije je istupio kako bi ukazao na nepravilnosti sustava.

“Mi samo želimo naglasiti kako sustav nije funkcionirao. Na stotine ljudi nam se javlja, a opravdanje operatera kako mogu primiti sto tisuća poziva nas ne interesira. Pa po tome mi nismo dorasli niti pokazali da smo na europskom ili svjetskom nivou”, napominje.

U intervjuu je rekao kako nije u redu da ih gospođa Tolj predstavlja lažovima jer su, kako kažu, društvene mreže prepune komentara kako sustav nije radio kako treba.

Dodaje i kako na probi njegovoj kćeri nisu radile slušalice.

“Samo pitamo je li sve ovo profesionalno? Bernarda je bila druga na tablici kada je riječ o glasovima žirija, telefonski glasovi su nam bili bitni, a gledateljima nisu bili omogućeni. Dokaz su i komentari na društvenim mrežama, a u pitanje se dovodi i transparentnost i regularnost cijelog natjecanja”, navodi Željko.

“Meni je Uršula u četiri oka rekla: Rotterdam mi nije interesantan, ja živim od Dore. Pitam se samo pa tko vodi onda to sve? Spremam sam doći u njezinu emisiju i demantirati ju. Iza svega stojim i spremam sam odgovarati i na sudu”, rekao je Bernardin tata za kraj.

Uršula Tolj, pišu 24sata, nije htjela komentirati slučaj.


Komentari