NOVI POČETAK Supruga bivšeg Dinamovca iskreno: ‘Preko noći sam stavila sve u kofer i otišla’

Foto: Instagram/Kolaž

Bivši Dinamovac Junior Fernandes da Silva (32) i njegova supruga Marta Fernandes (25) žive poprilično uzbudljiv život. Nedavno su se iz Dubaija preselili u Istanbul zbog Juniorovog prelaska u istanbulski nogometni klub Basaksehir.

“Kad mi je Junior rekao da idemo u Istanbul nisam znala otkud početi pakirati. Nisam imala puno vremena, preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i idemo dalje”, ispričala je Marta za magazin Story.

Foto: Instagram

Kaže kako ju je Istanbul osvojio dok je još živjela u Alanyji, gradu na južnoj obali Turske, pa je tada često odlazila i u tursku metropolu.

“Tamo smo pred kućom imali plažu. Predivno je bilo. Stalno smo negdje izlazili. Relativno smo normalno živjeli, dok ovdje imamo policijski sat”, ispričala je Marta, kojoj Istanbul predstavlja povratak u stvarnost. Zabrinuta je zbog velikog broja zaraženh koronavirusom pa se ona i suprug što više paze.

Foto: Instagram

Inače, Marta i Junior u braku su od 2016. godine te imaju dvojicu sinova. Poznati su kao veliki ljubitelji luksuza, a često se hvale skupim krpicama koje kupuju i svojoj djeci.