NOVI POČETAK! Natalija Prica progovorila o ljubavnom životu i poslu: ‘To nikada nisam zapostavila’

Natalija Prica (Foto: Ivana Nobilo / CROPIX)

Bivšu Miss Universe Nataliju Pricu (33) u posljednje vrijeme rijetko viđamo u javnosti. Političku karijeru je napustila nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića.

Čime se danas bavi i je li u njezin život ušetao onaj pravi, Prica je otkrila za RTL Exkluziv.

“Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci”, objasnila je.

Pricu su mediji proglašavali desnom rukom Milana Bandića, no nakon njegove smrti potpuno je iščeznula sa zagrebačke političke scene. Da je tome zaista došao kraj, svjedočile su i liste za lokalne izbore na kojima njenog imena nije bilo. U intervjuu je otkrila da je bilo poprilično zahtjevno biti ortodontica i političarka u isto vrijeme. Upravo je Bandić zaslužan za Pricin strelovit uspon u politici zbog čega su brojni propitivali njihov odnos. No, Natalija ističe:

“Biti žena u politici je sigurno puno teže nego biti muškarac u politici. Žene su zasigurno manje zaštićene”.

Pored toga, Prica je otkrila da je nakon Bandićeve smrti preživjela javni linč zbog čega ju u posljednje vrijeme vidimo isključivo na Instagram objavama bivših missica. Jedan od važnijih događaja bilo je vjenčanje Ivane Mišure i Gorana Vlaovića.

“Bilo je prekrasno stvarno, vidjeti dvoje ljude koji ulaze u brak, imaju prekrasnu kćer i jako su sretni”, kaže Prica.

Na kraju je otkrila da zaljubljena nije, ali da uživa u poslu i izazovima koje joj donosi.

Komentari