NOVI POČETAK NAKON RAZVODA: Voditeljica Anja Alavanja očekuje prinovu s novim partnerom

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Voditeljica Anja Alavanja (38) očekuje prinovu. Nedavno se razvela od glazbenika Željka Romca s kojim je u braku bila 15 godina. Dijete očekuje s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem.

“Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav”, izjavila je Anja za Gloriju.

Prinovu sretni par očekuje krajem svibnja, a otkrili su i da očekuju dječaka. Malom bratu osobito se vesele Anjini sinovi iz prethodnog braka, Jakov (9) i Ivor (5).

“Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet…”, ispričala je Anja.

Anja je početkom godine objavila da se razvodi od Željka Romca. U braku su proveli deset godina, a vjenčali su se u tajnosti na Mauricijusu. O razvodu Anja nije htjela mnogo govoriti, a s bivšim mužem u dalje namjerava brinuti o sinovima.

“Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa”, izjavila je Anja.


Komentari