NOVI LJUBAVNI POČETAK: Suprug Blanke Vlašić strastveni je biciklist i maratonac, a iza sebe ima već jedan brak

Ruben van Gucht (Foto: Guliver)

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić sve je iznenadila viješću da se udala i da je trudna, a izabranik njenog srca je belgijski sportski novinar i voditelj, 35-godišnji Ruben van Gucht. Inače, van Gucht je strastveni biciklist i maratonac, koji iza sebe ima nekoliko izdanih knjiga sportske tematike, a također radi i na radiju.

Iza sebe ima jedan propali brak s Laurence Van Tongerloo, s kojom je bio u vezi devet godina, a od koje se razveo prošle godine.

“Ovaj tandem više ne postoji. Zaprosio sam je jednom ovdje i ovdje je i oženio. Bezbrojna sjećanja neprocjenjive vrijednosti. Danas nam se putevi razilaze. Hvala vam što ste Laurence i meni dali potreban odmor, nismo spremni komentirati”, napisao je u listopadu prošle godine na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Ruben i Laurence vjenčali su se 2014. godine, a belgijski mediji su pisali kako nisu imali namjeru širiti obitelj.

“Često me pitaju želimo li proširiti svoju obitelj, ali, iskreno, još nismo sigurni. U našem okruženju mnogi parovi imaju djecu, ali ne dopuštamo da to utječe na nas. Sami smo odgovorni za svoju sreću”, rekao je jednom prilikom Ruben.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Blanka i Ruben jučer su obznanili da su se vjenčali i da očekuju dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)


Komentari