NOVA TURSKA SERIJA ‘SNAGA OBITELJI’ Zapanjujuća obiteljska drama i priča o snazi koja dolazi samo iz okrilja obitelji

Foto: Nova TV

Nova TV na male ekrane od ponedjeljka, 16. svibnja donosi napetu tursku dramsku seriju s proslavljenom Ahu Yagtu koju su gledatelji imali prilike upoznati kao pohlepnu odvjetnicu Džandan u hit seriji ‘Tuđi život’. Ovoga puta obožavatelji turskih sapunica pratit će je u ulozi Suzan, bogate ljubavnice Akifa (Celila Nalcakana) zbog koje je on skrivio dvije nesreće u kojima je četvero djece ostalo bez roditelja.

O seriji

Veli i Hatidže bili su radnici kojima su možda nedostajale materijalne stvari poput velike kuće, automobila i novaca za neumornu kupnju, no njihova su im djeca predstavljala srž bogatstva. 19-godišnji Kadir, 17-godišnji blizanci Omer i Asije te 6-godišnja djevojčica Emel njihova su četiri dragulja koja znaju kako se brinuti jedno o drugome. Sa životnim se izazovima nose tako da kažu: „neka život ide svojim putem“ i kao obitelj bili su sretni do jednog kišnog dana kada je Hatidže svjedočila nesretnoj situaciji.

Kad je poslana da počisti vikendicu svoje šefice Nebahat, Hatidže je zatekla njezinog muža Akifa u ljubavnom činu sa ženom svog poslovnog partnera, Suzan Manjasli. Hatidže u šoku pobjegne iz kuće, a na putu joj niz nesretnih događaja ne daju mira te pogine u prometnoj nesreći. Hatidžin suprug Veli zbunjen je i ne zna što se dogodilo te postaje sumnjičav jer se ona nalazila u autu Akifa Atakula. Veli je zaposlen na gradilištu čiji je vlasnik Akif te se s njim suoči. No, kad njegov razgovor s Akifom, koji se uspješno pravi da nema pojma što se dogodilo, preraste u svađu, on uzrokuje i Velijevu smrt. Nakon tih dvaju incidenata, četvero bistrih siročića oplakuje smrt svojih roditelja. Najstariji brat Kadir spreman je dati život za brata i sestre, a jedini mu je životni cilj brinuti se o njima i podupirati njihovo obrazovanje. Kad ih stanodavac izbaci iz njihova doma, a rodbina ne želi skrbništvo, jedino mjesto koje im preostaje za život jest kokošinjac u dvorištu njihova strica.

Dok je život okrutan prema njima, oni daju sve od sebe kako bi opet preživjeli. Za to vrijeme Akif majstorski skriva zločine te Kadiru nudi posao, a Omera i Asije prima u privatnu školu koja je u njegovu vlasništvu. S tim novim poglavljem četvero braće i sestara susreće se sa svijetom djece bogataša. U tom novom sustavu s tajnama koje nitko ne zna, a koje se otkrivaju iz dana u dan, bit će rastanaka, iznenadnih partnerstava, neobičnih prijateljstava i nemogućih ljubavi…

O likovima

Akif Atakul (Celil Nalcakan) – Ima 42 godine. On je čovjek koji vjeruje da može zavladati svijetom. Nedostaje mu osjećaja za savjest i suosjećanje, no isto je toliko slatkorječiv, brbljiv i zgodan. Ne postoji ono što neće učiniti i pravilo koje neće pogaziti kad je riječ o njegovim željama i koristi.

Suzan Manyasli (Ahu Yagtu) – Ima 34 godine. Zgodna je, njegovana i privlačna žena. Ona je osjećajna žena koja je dosta puta povrijeđena dok je ljubav i nježnost koju nije pronašla kod muža tražila vani. S događajima koje će doživjeti iznova će otkriti sebe i suočiti se s tajnama iz prošlosti.

Nebahat Atakul (Simg Slecuk) – Ima 40 godina i uživa u bogatstvu i moći svoga supruga Akifa, ali ne i njegovoj privrženosti. Ona je hrabra žena koja, kad se sretna obiteljska slika koju je stvorila nađe u opasnosti, ne vidi nikoga i spremna je riskirati sve kako bi osigurala život za sebe i djecu.

Sengul Eren (Fadik Sevin Atasoy) – Sengul je u srednjim godinama i cijeli je život bila ambiciozna, ali život joj je davao samo loše karte. Kad njezini nećaci ostanu bez roditelja, ona je adresa na koju se prvo zapute. Iako im želi pomoći nije sklona ni tome da im previše popušta. No okolnosti koje se pred njima otvore, njoj daju ideje kako da dođe do svojih neispunjenih ambicija.

Omer Eren (Yigit Kocak) – Ima 17 godina. Emotivan je i ambiciozan momak. Iako se s vremena na vrijeme izgubi jer ne može svladati glas svog srca, on je momak koji radi što treba kako bi olakšao odgovornosti svog starijeg brata Kadira.

Asye Eren (Su Burcu Coskun) – Ima 17 godina. Jednostavna, iskrena i snažna djevojka, majčinski tip. Ona je radišna djevojka koja je majka starijoj braći i maloj sestrici Emel, a pritom vrijedno uči za školu. Uza sve to ima i prekrasan glas.

Novu tursku seriju ‘Snaga obitelji’ pratite od 16. svibnja u programu Nove TV!


Komentari