NOVA SEZONA ‘ŽENSKE PRIČE’ Poznate gošće publiku nasmijale do suza raznim anegdotama

Foto: Marina Ribar

U srijedu, 28.rujna 2022., u rasprodanom klubu Sax! jedini talk- show u Hrvatskoj koji ide uživo ispred publike „Ženska priča“, proslavio je svoj deseti rođendan. Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena,  tematiziraju se razna životna područja, na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja.

Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i “mjesta više” koje se traži iz godine u godinu. Pod voditeljskom palicom komičarke i spisateljice Marijan Perinić, sinoćnja tema je bila TAJNE USPJEŠNIH ŽENA, a u gostima su bile : kazališna, filmska i televizijska glumica te dramska prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta Anu Begić Tahiri , najtiražnija hrvatska pjevačica, spisateljica i motivatorica Danijela Martinović te TV voditeljica, glumica, blogerica i direktorica Turističke zajednice Grada Dugo selo Karmela Vukov-Colić.

Foto: Marina Ribar

Gošće su otvoreno pričale o svom putu prema uspjehu, ljubavi prema poslu, koju smatraju presudnom za dugotrajan opstanak na sceni te o barijerama, neugodnostima i najvećim izazovima. Ana, Danijela i Karmela su mnogobrojnu publiku od srca nasmijale anegdotama iz kazališta, sa koncerata ili javljanja uživo, u kojima ne bi mogle suzdržati smijeh, ali su se ipak snašle i profesionalno odradile posao.

Svestrane gošće

Pričale su i usklađivanju privatnih i poslovnih obveza te se složile kako im u najtežim situacija snagu daju upravo najbliži. Podijelile su i priče iz svog doma, kako se snalaze u kućanskim poslovima, te zaključile večer da za ničim u životu ne žale niti se zbog ičega kaju, što je i dokaz kako je za uspjeh na poslu bitno i da si zadovoljan sam sa sobom te da se prihvaćaš u potpunosti sa svim manama i vrlinama.

Foto: Marina Ribar

Svestranost svakako obilježava sve tri gošće, koje podjednako uživaju u svojim talentima, živeći tako u potpunosti svoju životnu svrhu. Kao i svaki mjesec, sav prihod od ulaznica je doniran u humanitarne svrhe, za udrugu u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.


Komentari