Nova pjesma specifičnog vokala Nikole Marjanovića

FOTO: Denis Mujadžić Denyken

Spot za pjesmu je u pripremi.

Glazbenik Nikola Marjanović  iza sebe je stvorio veliki broj obožavatelja još s grupom Sane, a poznat je i kao frontmena u grupi Radio Luksemburg čija je pjesma ‘Ako nemam te’ imala više od 3 milijuna pregleda na youtube-u. Surađivao je s raznim izvođačima na njihovim projektima, najzapamćenije je ono u pjesmi TBF-a i Lee Dekleve u pjesmi ‘Dogodila se ljubav’.

Nova pjesma „Nevidljivo“, Nikole Marjanovića dolazi iz radionice Srđana Sekulovića Skansija. Urbana, zarazna, moderna i jaka pjesma s veoma pjevnim refrenom koji zove na akciju i kretanje savršeno pristaje Nikolinom specifičnom vokalu.

Za sada je možete samo poslušati jer je spot za pjesmu ‘Nevidljivo’ je u pripremi.

Autor glazbe i aranžmana je Srđan Sekulović Skansi, a u pisanju teksta mu se pridružio Aljoša Šerić.

 ‘ Sve se opet dogodilo gotovo mimo mene. Došao sam u studio, Skansi veli “gle, imam nešto, moglo bi bit dobro, daj probaj malo pjevat tu…”, i pola sata kasnije imamo snimljen kompletni vokal, zajedno s 4 trake duplexa i 6 traka back vokala.

Obožavam te sessione kod njega u studiju jer se često dogodi magija u najkraćem mogućem roku i nakon toga imamo hit! Poput vrhunske prima balerine koja izvodi neke od najtežih pokreta poznatih čovjeku na takav način da se gledatelju to čini lakim, tako i mi iznjedrimo neke od najjačih hitova u našim karijerama otprilike prije nego dovršimo prvu kavu! 

To su jedini trenuci u mom životu kad istinski razumijem i osjećam neopisivu lakoću postojanja.’ – zaključio je Nikola

 

 


Komentari