NOVA PJESMA PJEVAČICE ADELE RUŠI SVE REKORDE: Prva i na listama u Hrvatskoj

Foto: Pinterest

Popularna britanska pjevačica, 33-godišnja Adele objavila je svoj novi album koji je službeno izašao 19. studenog, a u rekordnom roku pjesma ‘Easy on me’ srušila je sve rekorde slušanosti.

Pjesma je premijerno prikazana 15. listopada, a već ima preko 50 milijuna pregleda. U Hrvatskoj je također srušila rekorde slušanosti, pa je prva u trendingu na Youtubeu.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno na Instagramu otkrila da će se album zvati “30”, što nije iznenađujuće budući da je dosadašnje albume nazivala po godinama.

Osim toga Adele je otkrila kako je album nastao kao inspiracija nakon njenog najtežeg životnog perioda kada se nije mogla pomiriti da se njen brak s 47-godišnjim Simonom Koneckijem raspao.

Naime, Adele i Konecki bili su u vezi od 2011., a kruna njihove veze stigla je već iduće godine kad im je stigao sin Angelo. Iako su se razveli donijeli su odluku da zajednički odgajaju sina.

Između ostalog, dobitnica je deset Grammy nagrada, četiri Brit Awards, četiri American Music Awards, Zlatnog Globusa i nagrade Oscar.

“Naučila sam puno o sebi. Maknula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Rekla bih da se nikad u životu nisam osjećala ovako mirno”, otkrila je Adele prilikom najave novog albuma.


Komentari