Nova Miss Universe je Indijka, Hrvatica se nije plasirala u finale

70.izbor za najljepšu ženu na svijetu , Miss Universe 2021. održan je jučer u gradu Eilatu u Izraelu. Među osamdeset ljepotica bila je i hrvatska predstavnica Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević koja se nije uspjela plasirati u finale odnosno u Top 16 najprestižnijeg izbora ljepote. Iako je naša Ora otpočetka plijenila pažnju u prelijepoj haljini Matije Vuice i sjajno odradila preliminarno natjecanje voditelj Steve Harvey kao Top15 prozvao je missice Signapura, Paname, Portorika, Paname, Japana, Velike Britanije, Amerike, Indije, Vijetnama, Arube, Paragvaja, Filipina, Venecuele i Južne Afrike dok se Miss Francuske plasirala kao Top16 pobijedivši na internet glasanju.

Nakon prvog eliminacijskog dijela , natjecanja u kupaćim kostimima, priliku za ulazak u Top10 dobile su Paragvaj, Portoriko, USA, Indija, Južna Afrika, Bahami, Filipini, Francuska, Kolumbija i Aruba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

Ocjenjivački sud među, kojima su se našle i Adriana Lima poznati top model, voditeljica Adamari Lopez, nekadašnja Miss Universe Iris Mittenaere, glumica Marian Rivera , poznata Bollywoodska glumica Urvaski Raurela te dobitnica nagrade Emmy Rena Sofer, odabrali su najljepših 5: Indija, Paragvaj, Južna Afrika, Filipini i Kolumbija. Nakon kraćeg intervjua u Top 3 plasirale su se Paragvaj, Indija i Južna Afrika koje su odgovarale na postavljana pitanja.

”Izbor Miss Universe nije više samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Missice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena” , objašnjava direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač. Ove je godine u svjetskom fokusu globalno zatopljenje i svaka predstavnica na izboru za Miss Universe treba pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti naš planet.

Kao nova Miss Universe izabrana je dvadesetjednogodišnja Harnaaz koja se profesionalno se bavi glumom. Kao najveći uzor ističe svoju ginekologinju majku uz koju jos odmalena volontira u kampovima za djevojčice educirajuci ih o higijeni. U slobodno vrijeme bavi se jogom, voli ples i kuhanje, a vjeruje u izreku da se “dobre stvari dešavaju osobama koje su koje ne prestaju vjerovati, zahvalne su, tude se i neprestano uče.”

Njezine pratilje su Nadia Ferreira iz Paragvaja i Lalela Mswane iz Južne Afrike

“Jako smo ponosni na Oru i kako je predstavljala našu zemlju otkako je postala Miss Universe Hrvatske. Samim pojavljivanjem na izboru Miss Universe ostvarena je višemilijunska vrijenost promocije Hrvatske”, govori Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

U programu glamuroznog finala na spektakularnoj pozornici nastupili su JOJO i Noa Kirel.


Komentari