Zlatko Mateša ima novu ljubav, evo o kome je riječ

Foto: Tomislav Miletic/ Pixell

Ljubav je ušetala u život Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog odbora. Nova odabranica zove se Dijana Mayer i ugledna je epidemiologinja. Zaljubljeni par uživao je na 15. jubilarnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu u Ciboni piše Gloria.hr.

Tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, kao i svake godine, oduševio je brojnu publiku. Poznati par uživao je u klapskim hitovima iz prvog reda.

A zaljubljeni je par upravo zbog svoje strasti prema glazbi otkrio svoju vezu. Naime, naime zajednički odlazak na koncert u srpnju ove godine zabilježili su paparazzi, nakon čega je njihova ljubav prestala biti tajna.

Zlatko Mateša prošle je godine prekinuo dugogodišnju vezu s ekonomisticom Bojanom Maglajić, a prije Bojane, Zlatko je bio u vezi s 32 godine mlađom mongolskom manekenkom Tujom. Iza sebe Zlatko Mateša ima tri braka. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Treća supruga bila je Sanja Gregorić, s kojom ima kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

 

 

Komentari