NOGE U STILU SHARON STONE: Lejla Filipović pokazala isklesano tijelo u 45. godini

Foto: Instagram

Supruga Tarika Filipovića, 44-godišnja Lejla Filipović, objavila je na svom Instagram profilu fotografije na kojima najviše pažnje plijene njene noge.

Naime, bivša misica trenutno boravi u Istri, a pozirala je u sunčanim Balama. Zgodna Lejla uistinu zna kombinirati ljetne outfite, pa se ovaj put odlučila za jeans šorc, bijelu košulju i visoke brušene čizme. Cijeli styling nadopunila je velikim sunčanim naočalama i torbom.

U vrlo kratkom roku prikupila ja zavidan broj lajkova, a ispod fotografija je dobila samo pohvale na račun izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

“Kako si zgodna”, “koje noge”, “lipa”, “noge do poda”, “predivna si”, nizali su se komplimenti.

I mnoge poznate dame, među njima i Matea Ibanez, Ana Gruica, Lidija Lesić, Nataša Janjić Medančić i Marijana Batinić nisu sakrivale oduševljenje Lejlinom linijom.

“Koje dobre čizme, a ti predivna kao i uvijek”, napisala je modna blogerica Paula Šik.

Podsjetimo, supružnici Filipović vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007.godine, u Zagrebu, dva mjeseca prije rođenja njihovog sina Armana. Svadbenu ceremoniju priredili su u čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom godinu dana kasnije. Bivša miss Hrvatske već je iza sebe imala jedan brak s Dadom Majolijem, bratom poznate tenisačice Ive Majoli. Vezu s voditeljem Tarikom Filipovićem (49) je okrunila brakom nakon 15 godina poznanstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)


Komentari