NJEZINA GUZA JE SAVRŠENA: Seksi voditeljica pokazala kako se trudom postiže rezultat (VIDEO)

Instagram

Ona je u teretani non-stop, a to najbolje dokazuje i njezin izgled.

Znamo svi kako bez truda nema ni uspjeha, a to nam je slikovito demonstrirala i 29-godišnja voditeljica Ecija Ivušić, ako vas pamćenje ne služi Eciju smo na velika vrata upoznali u RTL-ovom talent-showu Hrvatska traži zvijezdu, a ostala je upamćena po “skandaloznoj” prepirci s Tonyjem Cetinskim. No, mnogi Eciju danas ne bi prepoznali, prvenstveno jer više nema istu boju kose, a onda po tome što je napravila od svojega tijela. Atraktivna voditeljica nije samo tako, najednom, postala atraktivnom. Ona svoje slobodno vrijeme provodi naporno vježbajući u teretani, a specijalizirala je vježbe za guzu.

Želite li isklesanu i čvrstu stražnjicu kao što ima Ecija, morat ćete raditi ovo…

Naporni treninzi očito su Eciji, osim guze, učvrstili i samopouzdanje, pa svojim obožavateljima dijeli korisne životne savjete. 

Jednom mi je jedna pametna osoba rekla da je mašta bitnija od znanja. Ne znam kud baš i zašto meni, s obzirom je mašta moja esencija i knjiga koju živim, a znanje samo priručnik kojeg se ponekad uhvatim kad udarim maštom o zid. Svašta sam maštala u životu. O čokoladnoj torti bez kalorija, nepostojećem pojmu dječje bolnice, iskrenim osmjesima, pravim ljubavima, o poslu kojeg živiš, a ne odrađuješ. O ljudima s kojima dijeliš istu maštu. Spiderman je ubodom pauka dobio supermoći. I tako ja na primjer cijeli život maštam da me upikne neka turbo mršava buba i da mi sposobnost da cijeli život jedem šta hoću bez posljedica ???? Nekidan me upikla neidentificirana buba. Udebljala sam se još tri kile. I to je život. Ne samo da ne ide po planu mašte. On ima svoj plan. Za svakoga od nas. To je ono kad udariš maštom od zid. No pain, no gain. U apsolutno svim aspektima života. Samo pazite da sve što vas upikne, vas i ne probije. A never ending game… Život. Kile. Biraj. Padni????digni se. Uprasi se????otprasi se ???????????? #gym#diaries #playfitness @playfitnesshr Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)


Komentari