NJEN AMERIČKI SAN: Zrinka Cvitešić napokon dobila prvu hollywoodsku ulogu

Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Čuveni Woody Harrelson angažirao ju je za svoj novi uradak.

Poznata hrvatska glumica Zrinka Cvitešić glumit će u novom filmu Woodyja Harrelsona. Radi se o Harrelsonovom redateljskom prvijencu “Lost in London”, a Zrinka će platno dijeliti s Owenom Wilsonom i Willijem Nelsonom.

Osim njih i Harrelson se pojavljuje u glavnoj ulozi, a napisao je i scenarij.

“Cijeli film bit će snimljen u roku od samo dva sata. Bit će to ili veliki uspjeh ili velika propast, ali će u svakom slučaju ovaj projekt biti jako zanimljiv”, rekao je Harrelson u najavnom traileru za “Lost in London”.

Drama ovijena velom tajne

Radnja filma zapravo se vrti oko mnogih autobiografskih elemenata iz Harrelsonovog života. Na samom početku on se poslje kazališne predstave želi vratiti kući, ali ga u tome spriječava mnogo čudnih likova koje sreće putem. On glumi samom sebe, baš kao i Owen Wilson i country pjevač Willie Nelson koji je dosada ostvario 20-ak glumačkih uloga.

Zrinka je u filmu “Lost in London” dobila ulogu neobične Sue Ann, iako se još uvijek ne zna hoće li se sigurno tako zvati. U pitanju je žena s čarobnim moćima, a naša glumica ulogu je dobila u listopadu na audiciji na koju ju je pozvao sam Harrelson. Ulogu je dobila od prve, a prve probe počele su prije dva i pol mjeseca, piše Jutarnji.

“Svi su se međusobno sprijateljili, postali su izvrsna ekipa”, kazali su Zrinkini prijatelji.

Ogroman pothvat

I sam Woody rekao je da će se baciti s mosta Waterloo u centru Londoma, ako ovaj projekt propadne. Inače, radi se o najluđoj noću u njegovom životu nakon koje je završio u policijskoj ćeliji.

Snimanje filma započinje u Londonu 20. siječnja u 2 sata ujutro, istovremeno će se prikazivati u SAD-u u 21 sat na istočnoj obali i 18 sati prema pacifičkoj vremenskoj zoni. Ovaj filmaški projekt biti će snimljen u jednom kadru, s jednom kamerom, bez prekida i montaže.

 

Komentari