NIŽU SE REAKCIJE Luka Nižetić ima veliku novost: Najsretniji sam čovjek na svijetu!

Luka Nižetić (Foto: Instagram / Luka Nižetić)

Luka Nižetić (38) ovog je ponedjeljka objavio veliku novost. Naime, pjevač ima novi spot “Zagrli život”, koji  je nastao kao kolaž od čak 300 snimki njegovih obožavatelja. Nižetić je presretan provedbom ideje, što je odlučio podijeliti s pratiteljima na Instagramu.

“Kad pogledam ovaj video mogu reći samo jedno – ‘Najsretniji sam čovjek na svijetu!’ Nije stalo sve, ni svi, za to bi bio taman jedan dugometražni film. Hvala Mario Mihaljević na predivnoj pjesmi, riječima i glazbi te Marku Mihaljeviću na aranžmanu. Hvala svima koji su ustupili svoje privatne videe za cijelu vječnost, kao i svima koji su svo ovo vrijeme dio mog života i čine ga sretnijim. Volim vas. Bio je izazov baratati sa 300 videa u montaži”, napisao je Luka uz video i dobio punu podršku te pohvale pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

 “Ajme. Mama i ja u spotu. Rasplakale se od sreće. Pjesma je savršena, a spot je. Hvala Luka”, “Prelijepo Luka”, ” Predivno! Oko zasuzilo, srce zatitralo”, “Baš nam je donio radost i veselje”, “U svakoj tvojoj pjesmi, život se rađa. Svaka riječ daje čovjeku snagu za život. Ova je jedna u nizu, da poskočiš i daš životu krila predivna”, “Ovaj spot je nešto posebno, ti si duša naše estrade! Prirodan, pozitivan, drag i pošten”, samo su neki od komentara.


Komentari