Nives ‘poklopila’ ljutu obožavateljicu: ‘Samo žene bez sisa i djece smiju nositi badiće i slikati selfije?’

FOTO: Instagram/ Nives Celsius

Ponovo rat na društvenim mrežama, ovog puta meta je bila Nives.

Nives Celsius uživa u ljetu, kao i mnogi drugi Hrvati, i uživa u njemu u kupaćem kostimu, baš kao i svi ostali. To je jednoj njezinoj pratiteljici ipak zasmetalo. Naime, Nives je objavila selfie u bijelom badiću u kojem su do izrađaja došle njezine grudi. Da se ne lažemo, Nives je prsata žena i što god da obuće te grudi doći će do izražaja, ali ne ki preko toga ne mogu prijeći.

“Nisu tebi svi na broju. Jadna dječica kad malo odrastu pa postanu bolno svjesni toga. Toliko si pametna, ovakvo predstavljanje ti ne treba. Koliko ni tvojoj djeci. Malo manje sebe voli, a više njih”, napisala je ispod Nivesine slike jedna komentatorica.

Čekam kišu….

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on


Nives preko ovog nije mogla prijeći pa je ekspresno odgovorila:

“Ispričavam se, trebam li posjetiti estetskog kirurga i ukloniti grudi da bi udovoljila tvojim moralnim kriterijima i dokazala ljubav prema djeci? Smatraš li da žene sa povećim grudima ne smiju nositi kupaći kostim, a pogotovo ne u istom praviti selfije? To je opravdano samo ženama bez sisa ili? Ženama koje nemaju djecu? Žene s grudima ne smiju uživati u ljetu? Zene s grudima moraju na 35° kuhati se pod tkaninom kao da nam nije dovoljno što se same po sebi više znojimo nego žene bez grudi? A što se moje djece tiče, ona su dovoljno velika, razumna i mudra da bi stigmatizirali različitosti”. Uz odgovor je Nives stavila i hešteg “ponosna majka”.

Komentatorica se nakon toga više nije oglašavala, a ostali pratitelji stali su na nNivesinu stranu te poručili da je žena, koja ju je kritizirala, samo ljubomorna.

>>> Jesmo li licemjerni? Branimo golišave fotke javnih osoba, a zgražamo se nad dojenjem u javnosti


Komentari