Nives Celzijus otkrila kakve muškarce voli, ali i koji su joj najodbojniji: ‘Ništa me lakše ne ohladi’

Foto: Instagram

Svoj ljubavni život voli držati dalje od javnosti, ali sada je Nives Celzijus otkrila kakvi ju muškarci privlače.

“Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, no ono što mi je primarno jest osjećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, suosjećajnost, samosvjesnost, muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna”, rekla je pjevačica i članica žirija Tvoje lice zvuči poznato za Avaz.

Objasnila je i da je ‘ništa lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca’.

Osvrnula se i na negativne komentare na društvenim mrežama.

“Ne mogu se ljutiti na njih. Nažalost, oni su mi podsjetnik koliko sam sretna što sam oslobođena osjećaja mržnje i koliko je puno ugodnije za život prihvaćati i voljeti različitosti”, rekla je.


Dotakla se i svoje spisateljske karijere te otkrila da piše pjesme.

“Uz majčinstvo i druge obaveze, teško mi je ozbiljnije se posvetiti pisanju nove knjige. Ipak, zadovoljim se pisanjem pjesama. Imam već u pripremi i nekoliko novih autorskih pjesama, ali eto čekam neke sretnije dane i povratak muzike u našu svakodnevicu”, izjavila je Celzijus.

Ponudila je i svoj recept za sreću.

“Ljubav, razumijevanje, tolerantnost prema obitelji, prema poslu, ljudima. Život bez osuđivanja, mržnje, ljubomore. Jedino emocije bez negativnog predznaka čine nas istinski sretnima”, zaključila je Nives.

Komentari

loading...