Nives Celzijus oduševila pratitelje neobrađenim fotografijama i bez šminke: ‘Stvarna ja s pripadajućim nedostacima’

Nives Celzijus (Foto: Instagram)

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu objavila niz neobrađenih fotografija na kojima pozira u prirodnom izdanju i bez trunke šminke na licu.

“Ponekad mi dosade pretenciozne fotke s društvenih mreža pa evo malo i stvarnih trenutaka. Proba haljina, bez šminke, loša frizura, bez fotošopa, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima i jedna savršena haljina”, napisala je Nives uz fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

‘Stvarno si prekrasna i preljepa i neodoljiva i svaka ti haljina ljepo pristaje’, ‘Haljina top, sve pohvale napokon za neobrađene fotke i realnost’, ‘Nemaš nedostataka’, ‘Prirodna ljepota’, ‘Za svaku pohvalu’, ‘Zagrebačka ljepotica’, ‘Magija’, ‘Lijepoj i zgodnoj ženi sve kombinacije odgovaraju’, ‘Rimska kraljica Celzijus’, nizali su komplimente Nivesini pratitelji, a voditeljica Ecija Ivušić joj je poručila: ‘Ljepotica moja’.

Podsjećamo, Nives je nedavno na Instagramu objavila svoju prirodnu fotografiju i nekoliko uređenih verzija iste fotografije te zamolila svoje pratitelje da joj komentiraju koja im je je najljepša.

“Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #faceapp na najjače! Recite mi da to nije istina. Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu? 1. sirova fotka 2. s obrađenom kožom kako bi se uklonile kapilarice, borice, madeži i dlačice. 3. blaži faceapp, točnije malo nalikuje na Nives. 4 . faceapp i Nives u tragovima”, napisala je uz fotografiju u kupaćem kostimu. Pjevačica Žanamari tada joj je poručila: ‘Meni je ova druga najbolja. I tvoje lice mi je puno lijepše nego ovo što ti je faceapp nalijepio’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

Komentari