Nives Celzijus i Andrea Šušnjara glumile jedna drugu : “Sad tjedan dana neću izlaziti iz kuće”

Foto: PR

‘Imala sam potpuno krivi dojam o Nives. Kroz seksipil i sad ona tu nešto pjeva. A onda sam otišla na koncert i ostala u šoku. To je bilo toliko na nivou da bi mogla posramiti pola estrade. To kako pjeva, radišna je, uporna i sexy. Treba otići na njezin koncert’, ispričala je Andrea Šušnjara što misli o Nives Celzijus.

 Njih dvije našle su se u emisiji ‘Dalibor Petko Show’, posvećen grupi Magazin i nisu krile međusobno poštovanje.

‘Kad sam čula da Andrea dolazi na moj prvi splitski koncert imala sam tremu. Njezin dolazak bio je za mene veliki kompliment i pravi vjetar u leđa na počecima moje karijere’, rekla je Nives prije izazova koji im je priredio voditelj Dalibor Petko.

Naime, dao im je zadatak da zamijene uloge odnosno da glume jedna drugu. Šušnjara je počela sa čitanjem ‘Gole istine’.

‘Priznajem da joj nekad ćirim storije na instagramu. Nives dođe na balkon i maznim glasom kaže mmm što je danas lijep i sunčan dan’, imitirala je Andrea kolegicu dok se cijeli studio valjao od smijeha.

Nives joj nije ostala dužna i oponašajući Šušnjarin glas otpjevala je hitove Maslačak i Kemija. ‘Ovo je bilo sve samo ne prenenaivno’, smijala se Andrea, dok je Nives rekla Petku da joj svaki put napravi nešto zbog čega od neugode tjedan dana ne želi izaći iz kuće.

 Osim Nives u emisiji su gostovali i dizajner Ivica Skoko koji je Andreji obećao vjenčanicu za svadbu, Vladimir Kočiš Zec koji je potvrdio da je među Novim fosilima i Magazinom bilo ljubomore te Sandra Bagarić, otkrivši da je najbolji lijek protiv gubitka glasa, konzumacija šljivovice na nos.

‘Otpadaju umjetne trepavice, ali nema toga što šljiva neće riješiti’, izjavila je Sandra, koja je bila Andrein uzor u pjevanju


Komentari