‘Nitko od mene ne radi seljanku. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja’ Albina odgovorila dušebrižnicima

Foto: Instagram

Eurosong nam se opasno bliži, a obožavatelji ovog događaja već predviđaju tko bi mogao ući u finale. Isto tako, komentiraju se i kostimi i nastupi predstavnika koji se mogu vidjeti na probama.

Hrvatska predstavnica Albina Grčić nastupit će, zajedno s još četvoricom plesača, deseta u prvoj polufinalnoj večeri 18. svibnja. Ako uđe u prvih deset, Splićanku ćemo gledati i u velikom finalu 22. svibnja.

Iako je pjesma “Tick-Tock” oduševila javnost te ju brojni opisuju kao pravo osvježenje na našoj sceni, Albinin kostim za polufinale izazvao je pravu buru reakcija. Dok dio gledatelja smatra da su šljokice i izazovni kostim itekako poželjni za Eurosong, dio smatra da je pjevačica pokazala previše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

Ovo je ujedno kreacija našeg poznatog dizajnera Juraja Zigmana koji je omiljeni i među  svjetskim pjevačica poput Nicki Minaj, Cardi B, Fergie i Rite Ore. Zigman je bio zadužen i za imidž Nine Kraljić, hrvatske predstavnice na Eurosongu 2016. godine.

Ipak, čini se da Albinin stil pojedincima baš nije sjeo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

 “Albina, draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi”, napisala joj je jedna pratiteljica ispod objave na društvenim mrežama, a Albina joj nije ostala dužna.

“Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja”, poručila je pratiteljici.

Bilo je i onih koji su se dotaknuli njezinog odlaska na Eurosong.

“Eurosong ne služi samopromociji već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku”, kritika je na račun mlade glazbenice.

“Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice”,  odgovorila je Albina.

Komentari