NITKO OD DINAMOVACA MU NIJE DOŠAO NA SVADBU! S Mislavom Oršićem suigrači nisu proveli ovaj sretan dan

Foto: Mislav Oršić Instagram

Dinamov junak Mislav Oršić sjajnim je hat-trickom odveo klub u četvrtfinale Europa lige. Na utakmicama ga redovito podržava supruga Suzana, koja je njegova srednjoškolska ljubav.

Desetogodišnju vezu okrunili su brakom u prosincu 2018. godine. Mislav je Suzanu zaprosio dok je igrao u Južnoj Koreji, a tamo su začeli i svoje prvo dijete, sina Manuela. Na svadbi im je pjevala Ivana Marić, koja je tada objavila i fotografiju sa svadbe.

Iako je na svadbu pozvao suigrače iz Dinama, nitko od njih nije mogao doći, rekao je tada za Gloriju. Svi su se ispričali jer su zbog božićnih praznika putovali van Hrvatske. Zbog toga je najavio kako će ih počastiti 5. siječnja, kad se momčad okupi na prvom zajedničkom treningu.

Manuel se rodio šest mjeseci prije njihovog vjenčanja, pa je par odradio krštenje na isti dan. Drugog sina dobili su prije manje od mjesec dana, pa ni slavlje sada moglo biti dvostruko.

Mislav na svom Instagram profilu često objavljuje fotgrafije sa suprugom i starijim sinom. “Kad imamo jedno drugo, imamo sve”, napisao je u opisu jedne od fotografija.

Zagrebački dečko Mislav odrastao je na Kustošiji, a dječački san mu je bilo zaigrati za Dinamo.

“Sjećam se, kad bi mama i tata došli s posla, uvijek bih ih najprije zamolio da idemo u park igrati se s loptom. Još dok sam išao u vrtić počeo sam trenirati nogomet, mislim da sam imao pet godina kad sam počeo trenirati u Zagrebu. Tamo sam trenirao nekoliko mjeseci i, kada se u Veslačkoj ulici radio novi kamp, najmanju su djecu raspustili i nije bilo treninga. Počeo sam plakati kad su mi rekli da više neću trenirati i tata me onda odveo u Trešnjevku, ali tamo nisu imali tako male uzraste i rekli su mi da zbog toga ne mogu trenirati jer moje godište nema skupinu u kojoj može trenirati. Kući sam otišao u suzama i tata je bio ljutit jer nisam mogao trenirati, a ništa nije mogao učiniti. Na kraju mu je bilo toliko žao i nakon dva tjedna opet je otišao u Trešnjevku i molio ih da me prime. Pristali su i tako je sve počelo”, ispričao je Mislav svojedobno Večernjem listu.


Komentari