Nitko nije znao da je pjevačica trudna, a ona šokirala viješću da je pobacila

Foto: Instagram

Nitko nije ni znao da je trudna, a ona je na Instagramu objavila da je izgubila bebu. Što se točno dogodilo, 33-godišnja pjevačica Jessie J opisala je u podužem postu, uz fotografiju na kojoj u suzama drži test za trudnoću.

‘Jučer ujutro sam se smijala s prijateljem jer nisam znala hoću li na svojem koncertu sutra navečer uspjeti izdržati cijelu večer bez da publici kažem da sam trudna. No već jučer popodne užasavala me pomisao da ću se slomiti usred koncerta’, započela je Jessie.

“Nakon trećeg odlaska na ultrazvuk rekli su mi da je bebino srce prestalo kucati. Jutros se osjećam kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama i možda ću požaliti što ovo objavljujem, a možda i neću. Stvarno ne znam’, priznala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

‘Ono što znam jest da večeras želim pjevati. Ne kako bi pobjegla od tuge, nego jer znam da će mi pjevanje večeras pomoći. U zadnje dvije godine imala sam dva koncerta i to mi je sada jako potrebno. Znam da će neki ljudi pomisliti kako sam jednostavno trebala otkazati koncert, no u ovom trenutku ne sumnjam samo u jednu stvar. Još od mladosti me pjevanje uveseljava, liječi i ispunjava mi dušu, a to se nikada nije promijenilo pa moram prebroditi ovo na svoj način. Želim biti iskrena i ne želim skrivati svoje osjećaje, a to i zaslužujem. Želim u ovom trenutku biti svoja koliko god to mogu, ne samo zbog svoje publike nego i radi sebe i moje male bebe koja je dala sve od sebe. Znam sebe i znam da bi o tome pričala i na pozornici, jer sam takva, pa mi se ovo činilo sigurnijim od emotivnog govora u suzama’, objasnila je Jessie.

‘Odlučila sam sama imati bebu. To je sve što sam oduvijek htjela i mislim da je život kratak. Bilo je pravo čudo što sam uopće ostala trudna i to iskustvo neću nikada zaboraviti, a znam i da ću ga ponoviti. Još sam u šoku i tuga je ogromna, no znam da sam jaka i da ću biti dobro. Znam i da su milijuni drugih žena u svijetu osjetile istu bol, ali i još gore stvari. Osjećam se povezana sa svima koje znam da su bile u takvoj situaciji, ali i s onima koje ne poznajem. To je najusamljeniji osjećaj na svijetu, zaključila je Jessie svoj status koji je raznježio njezine brojne obožavatelje, a neke i rasplakao.

 

 


Komentari