NISU JE ZABORAVILI Kolindu Grabar Kitarović okružili francuski navijači na tribinama, ona okidala selfieje s njima

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Facebook/Koilnda Grabar-Kitarović)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prisustvovala je jučerašnjoj pobjedi Vatrenih nad Francuskom u Parizu, a na svom se Facebook profilu pohvalila fotografijama s navijačima Tricolora, koji je očito nisu zaboravili.

“Sretno Hrvatska! Dobra večer, Francuska! Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu”, napisala je u objavi na francuskom jeziku.

Podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. bila hit na internetu, a svjetski mediji su bili oduševljeni njezinim strastvenim navijanjem za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Nakon što je na prošlim predsjedničkim izborima poražena od Zorana Milanovića, Grabar-Kitarović je započela karijeru u Međunarodnom olimpijskom odboru. 2020. primljena je u članstvo, a prošle ju je godine čelnik MOO-a Thomas Bach imenovao predsjednicom Povjerenstva za izbor budućih domaćina olimpijskih i paraolimpijskih igara (Chair of the Future Host Commission for the Games of the Olympiad).

Komentari