‘NISTE SHVATILI OPIS ‘500 KUNA, 24 SATA”: Ecija se oglasila o snimci Nives Celzijus koja je ‘podignula prašinu’

Foto: Instagram

Prije nekoliko dana bivša voditeljica Ecija Ivušić izazvala je pravu pomutnju u javnosti kada je na svom Instagram profilu objavila snimku na kojoj je u prvom planu bila stražnjica spisateljice i poduzetnice Nives Celzijus uz opis: ˝500 kuna, 24 sata˝. Provokativni video i još provokativniji opis ubrzo su postali glavna tema na društvenim mrežama i u medijima gdje se raspravljalo o značenju istog. Nakon što je shvatila kakvu je zbrku izazvala, Ecija je sada pojasnila na što se objava odnosila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

‘Pažnja, pažnja! Za sve koji nisu shvatili, ovaj opis je bio sarkazam koji se referirao na nedavnu aferu iz medija gdje je Nivesinu ˝celulitnu˝ stražnjicu prije par tjedana fotografirao ˝čitatelj˝ koji je za fotografiju dobio 500 kuna˝, napisala je 34-godišnjakinja na svom Instagram profilu želeći tako stati na kraj nagađanjima i nedoumicama oko značenja njezine sarkastične šale.

Foto: Instagram

Inače, sporna snimka na kojoj Nives pozira u oskudnom crnom kupaćem kostimu nastala je za vrijeme djevojačke zabave poduzetnice Snježane Mehun koja će sudbonosno ‘da’ uskoro izgovoriti Austrijancu Franzu Schillingeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)


Komentari