‘NISTE KRŠTENI, KUPITE ZVONO CRKVI’: Vedrana Rudan (71) rastaje se nakon 30 godina braka, a već se udaje za novog mlađeg frajera

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Književnica, novinarka i blogerica, 71-godišnja Vedrana Rudan, na svom je blogu Rudan.info objavila da se rastala od svog supruga nakon 30 godina braka. Usto je pratitelje na društvenim mrežama zamolila za privatnost.

Književnica je objasnila da se od supruga odlučila razvesti nakon što su za vrijeme lockdowna provodili zajedno cijele dane te pritom shvatili da imaju različite interese.

“Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privjesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi*dio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: “Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama.  Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!. Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj”, napisala je Rudan, te iznenadila mnoge viješću da već ima u planu novo vjenčanje.

Njezin novi odabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u dućanu. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

“Super je torba”, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. ‘Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba. Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom'”, opisala je razgovor između sebe i budućeg novog supruga.

“Kužite? Koja dobra baza. Pa da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest”, otkrila je Rudan i dodala da će se vjenčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

“Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono”, zaključila je Rudan.

 


Komentari