NIŠTA OD NAJAVLJENOG SPEKTAKLA: Dino Jelusić ipak neće nastupiti u rodnom Zagrebu, odluka liječnika je presudila!

Dino Jelusić (Foto: Vedran Peteh / CROPIX)

Otkazan je koncert legendarnog hard rock benda Whitesnake u Zagrebu zbog zdravstvenih problema članova benda. Koncert je trebao biti na Šalati ove subote, 2. srpnja od 20 sati. Podsjetimo, bend je ranije najavio veliku svjetsku oproštajnu turneju kroz cijelu 2022. godinu, a jedna od destinacija trebao je biti i Zagreb.

“Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Kada bend sve definira, objavit ćemo datum od kada kreće povrat novca. On će biti na mjestima gdje su ulaznice kupljene… Žao nam je, Coverdale je trenutno bolestan i svi WS koncerti ovaj tjedan su otkazani. Smola”,  objavili su organizatori.

U priopćenju je David Coverdale naveo da ima upalu sinusa i da mu je liječnik naredio mirovanje.

“Još uvijek stoji odluka liječnika da mirujem u krevetu i da ne pjevam 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati i zagrebački show. To nas očito jako žalosti, posebno za članove našeg benda koji su trebali doći pred publiku u svom rodnom gradu; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je trebao dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu”, poručili su.

“Žalimo, ali ovo je nužno da ozdravim i turneju odradim do kraja”, poručio je za kraj Coverdale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Coverdale (@whitesnake)


Komentari