‘NISMO MI KRIVI ŠTO KAVANE NE RADE’ Presmiješna poruka osvanula u haustoru, jesu li se susjedi bar malo nasmijali na ovo?

Foto: Instagram

Na Instagram stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je smiješna fotografija poruke kakve s vremena na vrijeme osvanu po haustorima diljem zemlje.

“Molba osobama koje svako malo prave tulum – galame i slušaju muziku do 3 sata da imaju na umu da ne žive sami u zgradi. Mi koji ujutro radimo želimo mirnu noć, a vi da se pridržavate kućnog reda”, stoji u poruci susjeda koji nije oduševljen druženjima stanara u zgradi koja, čini se, ponekad potraju dugo u noć.

“Nismo mi krivi što kavane ne rade”, piše u odgovoru neispavanom susjedu. Je li ga odgovor barem malo nasmijao, vjerojatno nikad nećemo saznati.

Ministar zdravstva Vili Beroš je u nedjelju na konferenciji za novinare nakon sastanka s članovima Nacionalnog stožera civilne zaštite i premijerom Andrejem Plenkovićem rekao kako se razmišlja o popuštanju epidemioloških mjera te da je trenutna situacija zadovoljavajuća, no nema mjesta neoprezu jer opasnost predstavljaju novi sojevi koronavirusa.

Šuška se kako bi kafići mogli proraditi već od 1. veljače, i to na način da smiju prodavati kavu za van, no ne i regularno raditi.


Komentari