‘NISAM SE NAVIKAO, ŠTO SE DOGAĐA’ Ivan Šarić progovorio o roditeljstvu i otkrio zašto je sinu dao ime Oliver

Foto: Instagram

Popularni domaći stand up komičar Ivan Šarić prije dva mjeseca postao je otac dječačića Olivera kojeg je dobio sa zaručnicom Koranom Gvozdić. Nasljedniku su dali ime Oliver, a sada je Šarić prvi puta progovorio o njemu te otkrio i zašto su se odlučili za to ime.

Kako je rekao, na novi se životnu ulogu još uvijek nije navikao. “Pa nisam se navikao, ja svaki dan pogledam i kao ‘Isuse Bože, što se događa?’ i onda shvatim da smo mi roditelji. Ne, nisam se navikao, svi mi govore da je to normalno pa valjda je”, rekao je Šarić za IN Magazin.

Progovorio je i o imenu prinove. “Ne znam, lijepo je ime. Svi imaju neku priču, nama je Oliver bilo lijepo ime. Oliver Šarić, može biti bilo što, može biti arhitekt, odvjetnik, glumac…” zaključio je ovaj novopečeni otac.

Podsjetimo, dječak je na svijet stigao 13. travnja, a mjesec i pol dana kasnije pohvalili su se sretnom viješću na Instagramu. “Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen #zazauvijek! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha – OLIVER”, napisala je tada Korina na Instagramu.

Foto: Instagram


Komentari