‘Nisam htio pričati o tome, kao što Severina o porniću ne želi pričati’ Marko Tolja otkrio šokantne detalje iz prošlosti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je na glasu kao jedan od najprivlačnijih muškaraca u Hrvatskoj, glazbenik Marko Tolja otkrio je da je prolazio kroz teško razdoblje zbog novinskih naslova. U podcastu Tatjane Jurić, ovaj je Riječanin ispričao dosad nepoznate detalje iz svog života.

Njegova emisija “Hit show Marka Tolje” je skinuta s HRT-ovog programa nakon samo jedne emisije jer navodno nije opravdao očekivanja što ga je poluljalo.

“Tada sam već hodao s mojom ženom, ona me izvukla. Stvarno sam pao u depresiju, doslovno ležao u krevetu par dana. Do tada sam uvijek bio nešto pozitivno, a ovdje sam bio na naslovnicama svih novina i to kao najgori lik na svijetu”, priznao je Marko.

“Bilo mi je jako teško, nisam htio pričati o tome. To je kao što Severina o porniću ne želi pričati”, dodao je, a Tatjana se potom našalila kako ona o svojoj propaloj svadbi često priča.

Tolja je prokomentirao svoju suradnju s Tončijem Huljićem zbog koje je bio na meti svojih kolega. Kaže i kako je on sam imao predrasude prije nego što ga je upoznao, ali ga je oduševio.

Iako su odijela njegov zaštitni znak, kaže kako je on zapravo dijete s ulice te da je više puta bio na policiji zbog crtanja grafita. Dotaknuo se i tračeva da je homoseksualac.

“Eto. Očito sam prevario svoju ženu da sam heteroseksualac”, kroz smijeh je rekao Tolja.

Komentari