NINI KRALJIĆ PREDVIĐAJU VISOKO MJESTO: Poslušajte kako zvuče naši susjedi (VIDEO)

PR

Ove će pjesme na Eurosongu izvoditi naši susjedi.

Srpska se pjesma zove ‘Goodbye’ ili ‘Iza osmeha’, a pjevati će ju Sanja Vučić. Pjesma progovara o nasilju nad ženama i šalje snažnu poruku, a nas neodoljivo podsjeća na Amy Winehouse.

Crnogorski su se predstavnici Highway trio u pjesmi  The Real Thing odlučili za rockerski zvuk praćen električnim gitarama.

https://www.youtube.com/watch?v=JGvrRIWi5ac&app=desktop

Dok će za Makedoniju pjevati, na našim plostorima jako popularna izvođačica balada – Kaliopi. Makedonska diva svojim će snažnim vokalom zapjevati pjesmu Dona.

Slovenske boje branit će ManuELLA s pjesmom Blue and Red, koja progovara o razilaženju između dvoje ljudi.

Bosna i Hercegovina također progovara o ljubavi. Njihovu pjesmu je čak i Huffington Post nazvao favoritom, a izvode ju Delal,Deen i Jala uz glazbenu potporu naše Ane Rucner.

No i mi jakog favorita za natjecanje imamo i to nakon dvije godine pauze. Nina Kraljić se s s pjesmom “Lighthouse’ prema posljednjim informacijama i podacima iz kladionica diljem Europe, nalazi se na fantastičnom trećem mjestu.

Od 1993. do 2013. najzapaženije i najbolje rangirane pjesme naših izvođača bile su “Neka mi ne svane” koju je izvela Danijela Martinović i “Marija Magdalena” u izvedbi Doris Dragović koje su maestralnim glasovima zasjele na visoko 5. i 4. mjesto i to 1998. i 1999. godine.

Nadamo se da će Nini napokon osvanuti i kako će “Lighthouse” razbiti pesimističan niz koji nas prati nakon ove dvije izvedbe.

>>>ODLUKA JE PALA: Nina Kraljić zastupa naše boje na Eurosongu! (VIDEO)

>>>JAVNOST ODUŠEVLJENA: ‘LIGHTHOUSE’ ide u finale Eurosonga?! (VIDEO)


Komentari