NINA KRALJIĆ O EUROSONGU: ‘Žao mi je što nisam imala lampu na glavi’

Nina Kraljić/Facebook

“Osim ako ja imam lampu na glavi koja glumi svjetionik što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao.”

Nina Kraljić nakon što su se slegli dojmovi oko nastupa na Eurosongu izjavila je: “Imam ja poruke, prije polufinala još. K’o baba Vanga sam ispala. Rekla sam 23. mjesto. I evo ispalo je 23. Imam dobru intuiciju. Ne brine mene mjesto, to nisam ni očekivala, nego me brine loš nastup u finalu, ali to znam zašto je bilo, a nije ni bitno zašto. To su neke druge stvari. Imam dobro polufinale pa se tješim s njim.”

Pjevačica nije razočarana 23. mjestom.

“I to treba proći. Sad, zašto baš pred 200 milijuna ljudi ne znam, ali, dobro je to bilo iskustvo”, tvrdi Nina.

Kao sol na hrvatsku ranu jučer je stigla vijest kako je ta kreacija Juraja Zigmana proglašena najlošijom s ovogodišnjeg Eurosonga. Glasači s njom, očito, nisu bili zadovoljni, piše RTL.

“Nisam ni ja. Što sad da kažem. Nije praktična nimalo i svatko ima svoje mišljenje. S druge strane, ona je bila praktična za projekt pošto nismo imali nikakvu scenu u smislu da imamo nekakva svjetla i nešto je moralo biti svjetlost i to je jednostavno mogla biti jedino haljina. Osim ako ja imam lampu na glavi koja glumi svjetionik što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao”, priznaje Nina.

Rekla je da život ide dalje te da se posvetila radu na novom albumu.


Komentari