Nina Badrić zakuhala estradni ‘fajt’

FOTO: Instagram

Ivan Bubalo posljednjih se dana okomio na zvijezde.

Posljednjih nekoliko dana na profilu splitskog estradnog menadžera Ivana Bubala mogu se naći osvrti na karijere mnogih ovdašnjih zvijezda. U srijedu se “na tapeti” našla i Nina Badrić za koju je Bubalo kazao da ju ni ne stavlja u kategoriju zvijezda jer “nikada u 20 godina nije održala svoj koncert u Splitu jer ne bi napunila dvoranu”.

Pjevačica mu to nije mogla prešutiti, pa premda mu se nije izravno obratila, fotografija koju je objavila govori više od tisuću riječi.

Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica sa prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra 14.02.2013. u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14.02. U BKC-u. Sreća i radost. ❤ #ninabadric #tojazovemljubav


A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

Ispod slike je napisala: “Ponosna sam na činjenicu da sam prva POP pjevačica s prostora cijele regije koja je napunila legendarnu Olimpijsku dvoranu Zetra, u kojoj su baš na današnji dan 1984. počele Olimpijske igre. Jedva čekam opet pjevati u Sarajevu 14.02. u BKC-u, ostalo je jako malo ulaznica. Sreća i radost”.

Tako je jednom fotografijom “poklopila” Bubala i to bez prepucavanja i damski. 

Komentari