Nina Badrić se našalila na svoj račun, a odgovorila joj i Lepa Brena

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić 2020. godinu ispratila u znaku zahvalnosti i s osmijehom. Lockdown u prošloj godini Badrić je naučio mnogo stvari, a mnogi su primijetili da je dovela svoju liniju do savršenstva. Na račun njena izgleda nižu se brojni komplimenti, no čini se da nikako ne uspijeva pronaći muškarca koji će ju pratiti u svemu.

Tako se, pjevačica povodom svog ljubavnog života, odlučila našaliti na svoj račun, a sve je to podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

“Molim onog koji mi je u mladosti rekao: ‘Bit ćeš moja, makar i u staračkom domu’, da se priprema polako”, napisala je Nina.

Mnoge kolegice s estrade pronašle su se u Ninoj poruci, a među njima je Lepa Brena koja joj je aludirala da je imala puno takvih udvarača.

“Molim onog koji mi je u mladosti rekao: ‘Bit ćeš moja, makar i u staračkom domu‘, da se priprema polako’, glasi poruka koju je Nina objavila. Brena joj je na to šaljivo odgovorila, aludirajući pritom na to da je Nina imala puno udvarača.

“Boga mi, bilo je dosta ovih prijetnji”, komentirala je Brena uz puno emotikona smijeha.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Iako Nina svoj privatni život uspješno skriva, njezin razvod s Bernardom Krasnićem 2009. godine nije mogla sakriti, kao ni propale zaruke prije više od dvije godine s biznismenom Tinom Bralom.


Komentari